Gennem hele dit rådgivningsforløb med Gravid på Arbejde har du din egen faste personlige graviditetsrådgiver. Vores sundhedsfagligerådgivere har en basisuddannelse som jordemoder og er videreuddannet i “Gravid på Arbejde”-metoden, som er dokumenteret gennem det største danske forskningsprojekt inden for gravides trivsel i arbejdslivet. Forskningsprojektet er foretaget af Jean Vennestrøm, ph.d., med 100 deltagende kvinder. Metoden er udarbejdet og testet med positive resultater, hvor 93 % af deltagerne var meget tilfredse med forløbet.

”Jeg har været rigtig glad for støtte og rådgivning ved ”Gravid på Arbejd” igennem en svær tid for mig. Jeg er vant til at kunne klare ”alt” og ikke være den svage, så det tog hårdt på mig at måtte erkende at jeg ikke kunne fortsætte i samme gear som tidligere. Men med rådgivning og selvfølgelig min leders meget åbne og imødekommende indstilling, så kom vi frem til en løsning”.
Maria, sundhedsspecialist i PFA-Pension

Se Video: Gravid på arbejde.. . Et godt arbejdsmiljø er altid vigtigt, måske særligt når man er gravid siger tidligere TV-vært Betinna .

Klik her, for at kontakte os.

Støtte gennem hele forløbet

Du står på intet tidspunkt alene og har gennem hele graviditeten en personlig støtte og sparringspartner. Vi giver ingen løftede pegefingre, men kun en masse brugbar rådgivning. Vores ambition er nemlig at få dig godt igennem din graviditet. Vi har fuld tavshedspligt over for dig.

”Gravide på Arbejde betød meget for mig. Det gav mig først og fremmest en ro og form for tryghed idet jeg følte at jeg havde en form for faglig forståelse og sikkerhed. Sikkerheden bestod i at Louise sørgede for at tilrettelægge nogle retningslinier for min arbejdsplads og jeg, som gjorde det nemt og behageligt for begge parter, og jeg kunne fortsætte mit arbejde med fuld tilfredshed og engagement i det omfang jeg nu kunne klare. Dette gav luft og ny overskud i hverdagen. Jeg har alt i alt haft en positiv oplevelse.”
Mie Larsen (Slagelse)

Få en optimal graviditet

For at få et succesfuldt forløb kræver vi, at du er en aktiv medspiller og deltager i de tiltag og ændringer, der skal til for, at du har en optimal graviditet. Noget laver du hjemme og andet, som konsultationerne, foregår i arbejdstiden.

Ønsker du at have den bedste graviditet både på arbejde og hjemme? Kontakt Gravid på Arbejdetelefon 21 28 05 51 eller send en e-mail på info@gravidarbejde.dk