Før i tiden var rollerne i hjemmet meget opdelt, så kvinden tog sig af børnene, mens manden tog sig af økonomien. I dag er det mere lige. Som far er der mange krav og forventninger til dig, og derfor er det naturligt at have en masse spørgsmål og bekymringer, der trænger sig på. 

Læs Anmeldelsen af bogen: ”Træning & graviditet – et spørgsmål om tryghed” af Jean Vennestrøm

Hvordan er du en god far?

  • Hvordan støtter du din gravide partner bedst muligt?
  • Hvordan skal I klare det økonomisk
  • Bliver der overhovedet noget partid tilbage til jer, når den lille kommer?

Bestil bogen: ”Træning & graviditet – et spørgsmål om tryghed” af Jean Vennestrøm

8 % af alle fædre får en efterfødselsreaktion, og mange får aldrig muligheden for at bearbejde den. Med den rette rådgivning kan du slippe bekymringerne og i stedet bruge energien på at nyde udsigten til at blive far.

Klik her, for at kontakte os.

Måske er du bekymret og spændt. Du føler måske et større ansvar for familien. I en periode er det måske dig, der skal sørge for at få økonomien til at hænge sammen. Du skal klare dit arbejde på trods af afbrudt søvn og ekstra huslige pligter. Det er en stor opgave at få et barn, også for far. Men du kan selv gøre processen nemmere. Med den rette rådgivning kan du aktivt arbejde for at nyde udsigten til at blive far.

Den gode graviditet gælder også far

Få råd og vejledning til, hvordan du forbereder dig til din nye rolle som far. Vi tilbyder et forløb, hvor du efter 3 gange kommer videre med fornyet indsigt og forståelse. Ring til Gravid på Arbejdetelefon 21 28 05 51 eller send en e-mail på info@gravidarbejde.dk