Se Video: Gravid på arbejde.. . Et godt arbejdsmiljø er altid vigtigt, måske særligt når man er gravid siger tidligere TV-vært Betinna .

For at den gravide kan have en god graviditet og kan vende godt tilbage efter endt barsel, er det vigtigt at have en arbejdsplads, der ved, hvad der skal til. Vi oplever, at rigtig mange arbejdspladser gerne vil deres gravide medarbejdere det godt, men at de er i tvivl om, hvad der skal til. Det ved vi.

Vi har erfaring fra mange forskellige brancher, både kontor og stillesiddende jobs og mere fysisk krævende erhverv. Ligeså har vi kunder i både offentlige såvel som private virksomheder, frontline og back office. Det betyder, at vi forstår jeres drift og kvindens dagligdag. Så lad os hjælpe jer til at gøre jeres arbejdsplads et godt sted for gravide kvinder og nybagte forældre.

Klik her, for at kontakte os.

”Jeg har haft en god sparring med Gravid på Arbejdes rådgiver i en svær gravidsag, hvor jeg som leder var udfordret af manglende viden om håndtering af denne type sager. En professionel sparring og med en forståelse af forretningen og mig som leder.”
Business Support Manager, Henrik Sørensen

“Jeg synes det er et godt initiativ. Det er til fordel for både den gravide og hendes leder. Den gravide medarbejder får deri et naturligt forhold til at være gravid og se mulighederne i hendes graviditet. Jeg er meget tilfreds.”
Lisbeth Nørlund, Klyngeleder Dagtilbud, Kbh. Kommune

Sparring til arbejdspladsen

Lad os give jer råd, vejledning og case support. Så I kan være en attraktiv og god arbejdsplads for jeres medarbejdere.

Ring til Gravid på Arbejdetelefon 21 28 05 51 eller send en e-mail på info@gravidarbejde.dk