Gravid på Arbejde står klar med et rådgivningsforløb, der giver dig som arbejdsgiver, din gravide medarbejder og eventuelt den kommende far netop den støtte, I har brug for.

Godt arbejdsmiljø gennem hele graviditeten

En graviditet er en stor oplevelse. Både krop og sind gennemgår forandringer, som kan være svære at tackle. Som arbejdsgiver har du pligt til ifølge dansk lovgivning at hjælpe din gravide både fysisk, psykisk og kemisk. Det betyder, at du både skal sikre, at hendes arbejdsmiljø og arbejdsplads er i orden, men du skal også være en aktiv medspiller til, at hun psykisk og socialt har det godt. Det er mange ting, og vi oplever, at mange arbejdsgivere gerne vil de gravide det godt, men at de ikke ved hvordan. Det gør vi.

Den arbejdende kvinde vil ofte føle sig forpligtet til at yde det samme som før, for graviditet er jo ikke en sygdom. Desværre negligeres graviditet ofte, for kroppen er på overarbejde, når den bærer på et barn. Det betyder, at det både kommer bag på kvinden og arbejdsgiver, når hun meddeler, at hun har så ondt eller så mange plukkeveer, at en sygemelding er den eneste udvej. Gravid på Arbejde kan både støtte jer som arbejdsplads, men også tilbyde individuelle forløb til jeres gravide medarbejdere.

Fokus på den gode graviditet

Gravid på Arbejde fokuserer på den gode graviditet, der opstår, når arbejdet, hjemmet og den fysiske og psykiske sundhed går op i en højere enhed. Vi ved, hvornår det ikke længere er godt at gå gravid på arbejde. Men vi ved også, hvornår og hvordan det er muligt for mange gravide at undgå at komme til det niveau i deres graviditet og dermed opretholde den gode graviditet.

Vi tilbyder derfor rådgivningsforløb for gravide. Gennem konsultationer, telefonisk rådgivning og forskellige faglige materialer får den gravide den rette individuelle støtte, hun har brug for, så hun kan nyde sin graviditet og samtidig arbejde. Vi har flere rådgivningsforløb. Så kontakt os og lad os se på jeres behov.

Vi har hjulpet mange kvinder, som inden rådgivningen var i tvivl, om det var noget for dem, men alle har været rigtig glade, og mange har sagt, at det har gjort en stor forskel for deres graviditet, velbefindende, tryghed og lyst til at blive i arbejdet.

Far har også brug for støtte

Som kommende far kan det være svært at vide, hvordan du kan hjælpe din gravide partner bedst muligt. Derfor tilbyder Gravid på Arbejde individuel rådgivning, der sætter fokus på, hvordan du kan fungere på jobbet, samtidig med du støtter din partner i graviditeten.

Er din medarbejder kun lige blevet gravid? Det er ikke for tidligt at komme i gang med forberedelsen.

Kontakt Gravid på Arbejde allerede i dag på telefon 21 28 05 51 eller send en e-mail på info@gravidarbejde.dk