“Konceptet er super godt og giver så meget mening både for mig som sundhedsfaglig person og for den gravide, så det er bare rigtig skønt arbejde”
Mette Radmer

”Jeg har været rigtig glad for støtte og rådgivning ved ”Gravid på Arbejd” igennem en svær tid for mig. Jeg er vant til at kunne klare ”alt” og ikke være den svage, så det tog hårdt på mig at måtte erkende at jeg ikke kunne fortsætte i samme gear som tidligere. Men med rådgivning og selvfølgelig min leders meget åbne og imødekommende indstilling, så kom vi frem til en løsning”.
Maria, sundhedsspecialist i PFA-Pension

”Gravide på Arbejde betød meget for mig. Det gav mig først og fremmest en ro og form for tryghed idet jeg følte at jeg havde en form for faglig forståelse og sikkerhed. Sikkerheden bestod i at Louise sørgede for at tilrettelægge nogle retningslinjer for min arbejdsplads og jeg, som gjorde det nemt og behageligt for begge parter, og jeg kunne fortsætte mit arbejde med fuld tilfredshed og engagement i det omfang jeg nu kunne klare. Dette gav luft og ny overskud i hverdagen. Jeg har alt i alt haft en positiv oplevelse.”
Mie Larsen (Slagelse)

”Jeg har haft en god sparring med Gravid på Arbejdes rådgiver i en svær gravidsag, hvor jeg som leder var udfordret af manglende viden om håndtering af denne type sager. En professionel sparring og med en forståelse af forretningen og mig som leder.”
Business Support Manager, Henrik Sørensen

“Jeg synes det er et godt initiativ. Det er til fordel for både den gravide og hendes leder. Den gravide medarbejder får deri et naturligt forhold til at være gravid og se mulighederne i hendes graviditet. Jeg er meget tilfreds.”
Lisbeth Nørlund, Klyngeleder Dagtilbud, Kbh. Kommune

“Rådgivningen fra Gravid på Arbejde gav mig mulighed for at have en god graviditet og tryghed i, at min rådgiver Mari-Ann altid kom med faglige input som kunne bedre min hverdag”
Lea,  Lærer på en større dansk uddannelsesinstitution.