“Det gav mig mulighed for at have en god graviditet og tryghed i, at min rådgiver Mari-Ann altid kom med faglige input som kunne bedre min hverdag”

Lea, er ansat som lærer på en større dansk uddannelsesinstitution. Hun beskriver her, hvor stor en positiv betydning rådgivningsforløbet fra Gravid på Arbejde, har haft for hende og arbejdspladsen.

Lea fortæller:

Rådgivningsforløbet har jeg været utrolig glad for. Forløbet hjalp mig med:

  • Afklaring med min jobsituation som gravid og dermed større overskud til at fokusere på jobbet i arbejdstiden
  • Langt færre smerter i bækken og ben
  • God råd til hvordan jeg både kunne være noget for mig selv og min familien
  • En fast rådgiver som var stabil hele perioden igennem

Læs mere om Rådgivningsforløb fra Gravid på Arbejde

Der var fokus på mig og mine behov

Med Gravid på Arbejde som rådgiver, var der meget mere fokus på mig og mine behov. Det gav stor tryghed at jeg vidste jeg altid havde en livline til min rådgiver Mari-Ann, hvis jeg havde udfordringer eller oplevede ændringer i forhold til min graviditet som gjorde det sværere for mig at have den gode graviditet.

 Lea: ” Jeg vil helt sikkert anbefale dette rådgivningstilbud til andre gravide og deres virksomhed”

Overskud både hjemme og på job

Den måde rådgivningen var tilrettelagt på, gav mig overskud i graviditeten både hjemme og på job. Hjemme hjalp det til at sætte ord på tanker og følelser, som jeg så kunne diskutere med min mand. På jobbet gav det ro og vished. Jeg følte at arbejdspladsen bekymrede sig om mig ved at give mig dette rådgivningstilbud.

Aktiv og i form

Som noget ekstra havde jeg stor glæde af de input jeg fik til, at holde mig aktiv og i form under graviditeten. De blev understøttet af Jean Vennestrøms bog ”Gravid og Træning”, som indeholder mange gode råd og øvelser som jeg så lavede derhjemme sammen med min mand.