Er det svært at lede gravide medarbejdere så de får deres graviditet og arbejdsliv til at hænge sammen?

Noget kunne tyde på det, da flere og flere gravide stadig sygemeldes med forskellige gener i graviditeten. Men kan du som leder gøre noget ved det? Du er jo ikke specialist i graviditet?

Ja, der er meget, du kan gøre. Både forebyggende og når den gravide begynder at opleve gener.

Teamet i Conopor har de seneste år rådgivet hundrede af gravide medarbejdere og uddannet deres ledere på mange forskellige arbejdspladser rundt om i landet.

Vi har lært ledere i mange brancher at forstå, hvor de kan gøre en forskel og hvordan de bliver bedre til at lede gravide medarbejdere i deres team.

Ligeså har vi undervist i, hvad lederen kan og lovgivningsmæssigt må sige. Det giver både en større tryghed for leder, men også en gravid medarbejder, der ikke føler sig dårligt behandlet.

Se Video: Gravid på arbejde.. . Et godt arbejdsmiljø er altid vigtigt, måske særligt når man er gravid siger tidligere TV-vært Betinna .

Vil du gerne være stærk på dette felt? Så er du landet det rigtige sted.

Vi giver dig:

  • et fortroligt rum at inddrage egne oplevelser og erfaringer, hvortil vi giver sparring for en god løsning
  • de bedste redskaber til en langt bedre handling næste gang, du har en gravid medarbejder i dit team
  • efterfølgende sparring på konkrete cases

Klik her, for at kontakte os.

Vores kunder siger:

“Jeg har haft en god sparring med Gravid på Arbejdes rådgiver i en svær gravidsag, hvor jeg som leder var udfordret af manglende viden om håndtering af denne type sager. En professionel sparring og med en forståelse af arbejdspladsen og mig som leder”

  – Business Support Manager, Henrik Sørensen